Fresh Crush
Играј БЕСПЛАТНО

Доколку сакате свежо овошје, најдобро е да се подготвите за излет во природа. Fresh Crush слот играта дизајнирана и прозиведена од Endorphina, ги подига ретро овошките на повисоко ниво.

Овој онлајн слот има оригинални визуелни елементи, како на пример темно сини колони со коцки и симболи во светли бои кои изгледаат доста вкусно. Тука е и погледот кон природата, односно кон дрвата и карпите позади матрицата. На музички план имаме модерно парче музика.

Fresh Crush slot се игра на 6 колони од кои секоја доаѓа со 5 редови. Наместо исплатни линии имаме механика на Scatter исплати каде ви се потребни барем 8 стандардни симболи од ист тип (или 4 во случајот на Бонус симболот) за да бидете исплатени. Стандардните симболи се прикажани во вид на: слива, цреши, јаболко, портокал, лимон, грозје, лубеница, ѕвонче и ѕвезда.

Во Fresh Crush слотот ќе наидете на каскадни победи односно отстранување на добитните симболи после добитна рунда. Нови симболи доаѓаат на нивното место овозможувајќи ви уште шанси за добивки.

Со 4 или повеќе дијаманти (Бонус симболи) на матрицата, добивате 10 бесплатни вртења со дополнителни мултипликатор симболи. Последниве доаѓаат во вид на парички и прикажуваат вредности од x2 до x100. Паричките секогаш остануваат на матрицата за време на каскадите, а на крај се собираат и аплицираат на добивката.

Да ги споменеме и петардите кои експлодираат кога и да се појават на панелот. Тие ги острануваат сите стандардни симболи во редот и колоната на која ќе се појават.

Со помош на Bonus Pop опцијата, секој играч може да плати за да добие пристап до рундата со бесплатни спинови. Оваа опција е достапна и во Fresh Crush demo играта.

Што треба да знаете за Fresh Crush Слот

ПровајдерEndorphina
RTP96%
Исплатни линииМеханика на Scatter исплата
Максимална добивка/
ОбјавенДекември, 2023
Предности
  • Бонус игра со фиксни џекпоти
  • Вонвременска тема
  • Одлични визуелни елементи
Слабости
  • Нема бесплатни спинови
  • Мал број на исплатни линии
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Endorphina
Floating Bar