Moon Tiger
Играј БЕСПЛАТНО

Патуваме на Далечниот Исток каде мистериозниот тигар се појавува во ноќите кога на небото доминира полната месечина. Moon Tiger слот играта од Endorphina има забавна азиска тематика.

Во овој наслов ќе забележите виолетови колони, златни рамки, икони со висок сјај, како и идилична позадинска слика со полна месечина над некој залив. Играта ви нуди и пријатна музика.

5 колони и 3 редови ќе ве пречекааѕ на играчкиот панел на Moon Tiger slot. Овде се наоаѓаат и 25 фиксни исплатни линии. Во однос на симболите, има осум обични исплатни симболи: четири вредности од карти (од J до A), лепеза, петарди, среќни парички и слика од златен брод. 

Белиот тигар е овој пат Wild симбол. Тој се смета како било кој обичен исплатен симбол во ситуација кога ви помага да направите добитна комбинација. Може да се појави групиран.

Секое вртење со три или повеќе Scatter симболи (дијамантски траги од шепа) ќе донесе 5 бесплатни спинови со големи симболи кои ги покриваат трите средни колони. 

Понатака, Moon Tiger слот играта има и бисер во улога на Бонус симбол, а вртење на барем шест бисери на панелот ќе ви донесе три ре-спинови во бонус играта. Тука бисерите се единствен симбол кој може да се појави. Кога ќе се појави стои на своето место и прикажува сума или џекпот добивка. Со секој нов симбол, ре-спиновите се враќаат на почетните три. Откако ќе ги изиграте, ќе ги добиете сумите од панелот. 

Што треба да знаете за Moon Tiger Слот

ПровајдерEndorphina
RTP 96.09%
Исплатни линии25
Максимална добивка/
ОбјавенАприл, 2024
Предности
  • Бонус игра со повторни спинови
  • Фиксни џекпоти
  • Бесплатни спинови
Слабости
  • Нема опција за купување бонус
  • Нема прогресивен џекпот
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Endorphina
Floating Bar