Joker Ra: Sunrise
Играј БЕСПЛАТНО

Дочекајте го изгрејсонцето со џокер верзијата на египетскиот бог Амон Ра. Од Endorphina ни доаѓа Joker Ra: Sunrise слот играта со класична античкоегипетска тематика во која врховниот бог на Египќаните е всушност џокер.

Тука треба да очекувате да најдете прекранси визуелни елементи како на пример одлично илустрирани симболи во специфични бои, темни колони и збир на пирамиди во позадината. Во поглед на музиката, има мелодија која ќе ве потсети на ова античко кралство.

Joker Ra: Sunrise slot се игра на 5 колони со 4 редови. Дополнително, има и 25 фиксни исплатни линии. Овој пат имаме игра со осум стандардни симболи: скорпија, птица, жаба, египетска мачка, крилест симбол, скарабеј, окото на богот Хор и Анубис. 

Џокер Ра е во улогата на Wild симбол кој може да се појави групиран. Во секој случај, тој ги заменува стандардните симболи кога е потребно и возможно.

Секој пат кога ќе добиете три Scatter симболи на трите средни колони, активирате бесплатни спинови. За време на овие спинови се појавуваат само специјалните симболи и оние кои ветуваат високи исплати. 

Да не заборавиме и дека Joker Ra: Sunrise има и бонус игра. Ќе ви требаат барем 6 Бонус симболи (Сонца) било каде на екранот за да ја активирате. Играта има три повторни спинови каде се појавуваат сонца со случајни суми или џекпоти. Тие го задржуваат местото каде ќе се појават, а со секоја појава на нов симбол спиновите се ресетираат. Секако, после користењето на крајниот спин, сите прикажани суми се слеваат на вашето конто. 

Што треба да знаете за Joker Ra: Sunrise Слот

ПровајдерEndorphina
RTP96.07%
Исплатни линии25
Максимална добивка5,000x
ОбјавенАприл, 2024
Предности
  • Бонус игра со повторни спинови
  • Бесплатни спинови
  • Висококвалитетна графика
Слабости
  • Стара тема
  • Нема прогресивен џекпот
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Endorphina
Floating Bar