Joker Stoker Dice
Играј БЕСПЛАТНО

Познатиот производител на слот игри Endorphina, го продолжува трендот на редовно објавување на слотови со коцки. Овој пат пред вас ja имате Joker Stoker Dice слот играта.

Инспирирана од коцки и класични слот машини, овој наслов нуди интересно визуелно искуство. Тука ќе видите симболи во живи бои, црни колони за контраст, сјајни златни рамки околу нив и едноставна позадинска слика. Треба да очекувате и интересна музика со гитари и пијано.

Joker Stoker Dice slot се игра на 5 колони со 4 редови. Тука се и 40 фиксни исплатни линии. Во поглед на регуларните симболи имаме шест коцки од 1 до 6, коцка со молскавица, коцка со ѕвезда, коцка со црвена седмука и коцка со жолта седумка. Во овој случај, коцката со женски џокер е Wild симбол кој заменува регуларни симболи кои недостигаат. Wild симболот може да се појави групиран.

Понатака, коцката со знак “Слободни игри/Free games” е Scatter симбол и вртење на три или повеќе од нив на матрицата ви носи 10 до 30 бесплатни вртења со групирани Wild симболи. 

Со Bonus Pop опцијата може да купите бесплатни вртења за 55 пати од вашиот облог.

Што треба да знаете за Joker Stoker Dice Слот

ПровајдерEndorphina
RTP96.07%
Исплатни линии40
Максимална добивка/
ОбјавенМај, 2024
Предности
  • Бесплатни вртења
  • Групирани Wild симболи
  • Интересна музика
Слабости
  • Нема џекпоти
  • Нема ре-спинови
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Endorphina
Floating Bar