ИмеMancala Gaming
СопственикНикита Горшков (Nikita Gorshkov)
Веб адресаmancalagaming.com
Година на основање2019
СедиштеПрага, Чешка Република
ЛиценциКурасао, МГА (во процедура), Чешка Република (во процедура)

Основан во 2019-та година, Mancala Gaming е меѓу поновите софтвер провајдери. Сепак, со напорната работа, овој производител со седиште во Прага, Чешка Република беше забележан не само од некои од водечките онлајн казина туку и од самите играчи.

Денес, во понудата на Mancala Gaming ќе најдете преку 100 игри. Поголемиот број од игрите се онлајн слотови, но има и Crash игри (игри со урнување) во кои ќе најдете возбудливи наслови.

Генерално земено, насловите од Mancala Gaming се со висок квалитет и нудат модерна графика и оригинални звуци и музика. Тие исто така имаат и забавни теми – од овошје и животни до антички цивилизации и истражување на вселената. Се работи за игри со поволни технички спецификации во однос на поврат кон играчите како и волатилност.

Ова е уште еден провајдер кој редовно ја збогатува својата колекција со нови игри кои вреди да се пробаат.

Слотови од Mancala Gaming
Floating Bar