Dazzling Crown
Играј БЕСПЛАТНО

Влезете во светот на благородниците и почнете ја потрагата по блескавата круна. Dazzling Crown слот играта од Endorphina се заснова на традиционалните слот машини. Сепак, таа има и некои модерни опции.

Во неа ќе најдете сјајни симболи во убави бои, црвени колони и позадина која ви ја прикажува внатрешноста на прекрасен дворец. Играта има и живописна музика како и солидни звучни ефекти.

Dazzling Crown slot доаѓа со стандардни 5 колони и 3 редови. На оваа матрица ќе најдеѕе 10 фиксни исплатни линии. Во поглед на регуларните симболи, имаме: црешо, лимон, портокал, слива, ѕвонче, лубеница, грозје и црвена седумка. 

Секако, круната е во улога на Wild симбол со моќ да замени било кој регуларен симбол доколку е во позиција да ви помогне да формирате добитна комбинација. Интересно е што круната се појавува само на средните три колони и се издолжува за да ги пополни сите редови.

Иако нема бонус игра, Dazzling Crown слотот носи два Scatter симболи. Првиот е син дијамант и се појавува на сите колони. Значи комбинација од 3 или повеќе сини дијаманти на било која позиција на играчкиот панел носи добивка. Дополнително, тука е и златната ѕвезда, Scatter симбол кој се појавува само на колоните еден, три и пет. Тука ви требаат три ѕвезди на овие колини за да бидете исплатени.

Што треба да знаете за Dazzling Crown Слот

ПровајдерEndorphina
RTP96.05%
Исплатни линии10
Максимална добивка5,000x
ОбјавенМај, 2024
Предности
  • Два Scatter симболи
  • Добри визуелни елементи
  • Издолжувачки Wild симбол
Слабости
  • Класична приказна
  • Нема џекпот
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Endorphina
Floating Bar