Jolly Queen
Играј БЕСПЛАТНО

Дали сте подготвени да се запознаете со веселата кралица? Jolly Queen слот играта се заснова на добропознатите слотови со овошје, но вклучува и еден интересен женски џокер. 

Се работи за игра од Endorphina која доаѓа со ретро дизајн кој вклучува симболи со висок сјај и јарки бои, виолетови колони, златна рамка, како и виолетова позадина со златни круни. Интересна е и фанки музиката која постојано свири во позадината.

Jolly Queen slot има релативно голем играчки панел кој се состои од 5 колони и 5 редови. Играчите можат да формираат добитни комбинации на 50 фиксни исплатни линии. Основните симболи со кои се остваруваат тие добивки се следниве: цреши, лимон, портокал, слива, ѕвонче, лубеница, грозје и црвена седумка. 

Секако, веселата кралица односно женскиот џокер е Wild симбол кој има моќ да го замени било кој основен симбол. Се појавува на трите средни колони и се издолжува вертикално доколку може да комплетира добитна комбинација.

Понатака, Jolly Queen слот играта има и Scatter симбол во форма на златна ѕвезда. Доколку добиете три или повеќе Scatter симболи било каде на матрицата во една рунда, тогаш ќе стартувате 10 до 20 бесплатни вртења. За време на овие вртења, играта ветува барем еден Wild симбол на секое вртење.

Интересно е тоа што може да очекувате и мини игра дури и кога играте Jolly Queen demo. Имено, доколку добиете 3 Бонус симболи (ковчези) на колоните под број еден, три и пет, тогаш ќе ја активирате Royal Treasures (кралски богатства) играта со бирање. Ваше е да изберете еден од трите ковчези за вашиот облог да биде помножен 10, 30 или 50 пати и додаден на вашето конто.

Што треба да знаете за Jolly Queen Слот

ПровајдерEndorphina
RTP 96.04%
Исплатни линии50
Максимална добивка/
ОбјавенАприл, 2024
Предности
  • Бесплатни вртења
  • Бонус игра со бирање
  • 50 исплатни линии
Слабости
  • Веќе видена приказна
  • Нема џекпоти
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Endorphina
Floating Bar