Temple of Ra
Играј БЕСПЛАТНО

Време е за посета на храмот посветен на најмоќниот староегипетски бог. Temple of Ra слот играта ве води на дружба со египетскиот бог на сонцето – Ра. 

Во овој наслов од Endorphina, ќе забележите софистицирана графика. На пример, позадината ја красат анимирани ковчези и самиот бог во сопствениот храм. Тука се и виолетовите колони со златни рамки и прекрасните симболи. На музички план има египетска инструментална песна и убави звуци.

Интересно е што Temple of Ra slot има 6 колони и 5 редови. Играта користи механика на Scatter исплата односно исплаќа секогаш кога имате барем осум исплатни симболи било каде на матрицата. Стандардните исплатни симболи вклучуваат: пет скапоцени камења со златни рамки, златен медалјон со син скапоцен камен, египетски крст, окото на Хор, и парче накит во форма на скарабеј.

Кога и да имате добитна комбинација, ќе бидете исплатени, а симболите кои придонеле за добивката се отстрануваат од матрицата. Тие се заменуваат со нови симболи кои паѓаат одозгора. Овие каскадни колони односни добивки траат се додека добивате нови добивки. 

Богот Ра е бонус симбол. Потребни ви се барем четири вакви симболи на играчкиот панел за да стартувате рунда со 15 бесплатни спинови. За време на рундата на бесплатни спинови, мултипликаторите се акумулираат. Четирите скапоцени камења со златни венци се мултипликатори кои можат да се појават во главната игра како и за време на бесплатните спинови. Тие носат случајни износи од x2 до x1,000 од вашиот облог.

Во основната игра, мултипликаторите се применуваат врз добивката откако ќе завршат каскадите, по што се ресетираат. За време на бесплатните спинови тие се акумулираат во еден генерал мултипликатор кој важи до крајот на рундата. 

Доколку сакате да стартувате бесплатни спинови веднаш, може да ја искористите Bonus Pop опцијата која активира 15 бесплатни спинови откако ќе платите 100 пати повеќе од моменталниот основен облог.

Што треба да знаете за Temple of Ra Слот

ПровајдерEndorphina
RTP96.05%
Исплатни линииМеханика на Scatter исплати
Максимална добивка30,000x
ОбјавенМај, 2024
Предности
  • Бесплатни спинови
  • Мултипликатори
  • Опција за купување на бесплатни спинови
Слабости
  • Нема џекпот
  • Купувањето бесплатни спинови може да биде скапо за некои играчи
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Endorphina
Floating Bar