Fruit Million
Играј БЕСПЛАТНО

Можеби изгледаат како обични овошја, но овие сливи, лимони, лубеници и останати слатки плодови можат да ви донесат милиони. Од BGaming ни доаѓа Fruit Million слот играта со класична овошна тема.

Визуелно, вие гледате во слот игра со графика од висок квалитет. Тука ќе најдете симболи со сјајни бои, бели колони и светкави златни рамки. Позади колоните не може а да не ги забележите прекарсните цвеќиња и анимираните листови. Ова е дел од велигденската едиција на слотот. Вообичаено е позадината да отсликува нешто налик на диско топка. Ретро музиката е одличен додаток за овој амбиент.

Fruit Million slot доаѓа со 5 колони и 4 редови. Тука може да очекувате невообичаено голем број на исплатни линии – 100. Овој наслов има осум стандардни симболи: цреши, лимон, портокал, слива, грозје, лубеница, златна потковица и црвена седумка на зелена позадина. 

Детелината со четири листови е Wild симбол односно заменски симбол кој може да ја игра улогата на било кој стандарден знак. Во Велигденската верзија имаме четири јајца во различни бои направени од скапоцени камења во улога на Wild симболи.

Зелениот дијамант е Scatter симбол кој исплаќа награди без разлика на неговата позиција се додека играчите имаат 3 до 5 вакви симболи. Од друга страна, ѕвончето е уште еден Scatter симбол кој ветува награди кога ќе добиете ѕвончиња на било кој ред на првата, третата и петта колона.

Било кој симбол може да се појави групиран на матрицата. Исто така, Wild симболите може да се појават и како издолжувачки Wild симболи. 

Што треба да знаете за Fruit Million Слот

ПровајдерBGaming
RTP 97.01%
Исплатни линии100
Максимална добивка3,000x
ОбјавенЈануари, 2020
Предности
  • Два Scatter симболи
  • Висок RTP од 97.1%
  • Издолжувачки Wild симбол
Слабости
  • Нема бесплатни спинови
  • Вообичаена тема
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од BGaming
Floating Bar