Grand Patron
Играј БЕСПЛАТНО

Влезете во хаотичниот свет на производителите и тргоците со наркотици (се разбира само виртуелно). Grand Patron слот играта веројатно е инспирирана од нарко империјата на колумбискиот криминалец Пабло Ескобар.

Во овој случај имаме игра од BGaming која носи интересни визуелни елементи како колони направени од батонски блокови, уникатни симболи и позадина која го прикажува имотот на нарко босот. Музиката во која доминира гитарата дефинитивно ќе ве релаксира додека играте.

Grand Patron slot има 5 колони и 3 редови. Оваа конфигурација може да се смени и матрицата да се прошири на било кој спин. Сепак, бројот на исплатни линии останува ист – 20. Овој наслов има десет стандардни симболи: ливчиња од марихуана, мобилен телефон, пиштол, кутија со пури, спакуван кокаин и пет ликови вклучувајќи и еден кој личи на Пабло. 

Она што ја прави оваа игра уште позабавна се подвижните линии над и под регуларниот играчки панел. Тука се прикажуваат различни симболи кои заедно можат да направат интересни комбинации. На пример, доколку авионот кој е Wild симбол се појави долу а горе се појави било кој стандарден симбол, стандардниот симбол на сите позиции ќе стане Wild. 

Доколку пак го добиете Bonus симболот и горе и долу, ќе се активира Бонус играта. Ова е всушност рунда со 12 бесплатни спинови, каде сите позиции на заклучените редови се откулучуваат. Дополнително, со помош на горните и долните симболи, играчите во Grand Patron demo може да добијат бесплатни ре-спинови, дополнителни совпаѓачки симболи итн.

За крај, да исктанеме дека Bonus Buy опцијата ви дозволува да купите различни комбинации на бесплатни спинови за 100, 250 или 1,000 пати од вашиот облог.

Што треба да знаете за Grand Patron Слот

ПровајдерBGaming
RTP96.67%
Исплатни линии20
Максимална добивка10,000x
ОбјавенЈули, 2024
Предности
  • Ре-спинови
  • Бесплатни спинови
  • Оригинална механика
Слабости
  • Релативно скапи Bonus Buy опции
  • Нема џекпот
Floating Bar