Aviamasters
Играј БЕСПЛАТНО

Доколку сакате да искусите нешто ново и поинакво од стандардните слотови, веројатно сте на вистинското место. Aviamasters играта од BGaming наликува на crash игрите (игрите со уривање), но внесува и нова механика. Резултатот е уникатен гејмплеј кој нема да го најдете во други игри.

Во оваа игра ќе најдете убава графика како на пример црвен авион, многу носачи на авиони и позадина со сино небо и океан. Тука нема музика, но има интересни звучни ефекти кои играњето го прават поинтересно.

Играњето Aviamasters е прилично едноставно. Откако ќе ставите облог, пристиснете го копчето за започнување на играта во десниот долен агол. Авиончето ќе почне да лета. Во текот на неговиот лет ќе фаќа мултипликатори прикажани на екранот. Доколку на крајот слета на носач на авиони ги добивате мултипликаторите односно нивната вкупна вредност помножена со вашиот облог. 

Од друга страна, доколку авиончето се судри со ракета, мултипликаторите кои сте ги собрале се намалуваат, а авионот паѓа. Овој забавен наслов има и опција за автоматско играње.

Што треба да знаете за Aviamasters Слот

ПровајдерBGaming
RTP97%
Исплатни линии/
Максимална добивка250x
ОбјавенЈули, 2024
Предности
  • Едноставно играње
  • Добра графика
  • Можност за автоматско играње
Слабости
  • Нема бонуси
Floating Bar