Gold of Minos
Играј БЕСПЛАТНО

Влезете во лавиринтот и соочете се со митското суштество! Gold of Minos слот е наслов кој ја вклучува приказната за Тезеј, Минотаурот и принцезата Аријадна. 

Повторно може да пробате слот игра од BGaming која ќе ве привлече со својата графика. Тука ќе видите златна рамка во грчки стил исполнета со прекрасни икони. Дополнително, позади матрицата се гледаат темните ходници на лавиринтот. Музиката е спора и мистериозна, но звуците се брзи и возбудливи.

Gold of Minos slot вклучува 5 колони и 3 редови. Стандардната комбинација е надополнета со 243 добитни правци. Може да очекувате и девет регуларни симболи: четири златни симболи од карти, клопче со златен конец, меч врз штит, шлем, принцезата Аријадна и митскиот херој Тезеј.

Можеби веќе погодивте дека Минотаурот е Wild симбол. Тој се однесува како било кој регуларен симбол, но и се издолжува да ги покрие колоните каде се појавува. Секој пат кога ќе добиете Минотаур на колоните, следува бесплатно повторно вртење. Со секој спин следува мултипликатор чија вредност се зголемува со секој нов спин. Ова продолжува се додека играчот не оствари добивка. Издолжениот Wild симбол останува на своето место до крајот.

Со помош на Bonus Buy опцијата во Gold of Minos слот играта, може да платите за да го активирате бонусот. Цената зависи од тоа на која колона сакате да се појави бонусот.

Што треба да знаете за Gold of Minos Слот

ПровајдерBGaming
RTP96%
Исплатни линии243 добитни правци
Максимална добивка15,360x
ОбјавенЈуни, 2024
Предности
  • Повторно вртење со прогресивен мултипликатор
  • Издолжувачки Wild симбол
  • Опција за плаќање за активација на бонусот
Слабости
  • Некои опции за купување бонус се скапи
  • Нема регуларни бесплатни спинови
Floating Bar