Fishing Club
Играј БЕСПЛАТНО

Заборавете на околината околу вас и појдете на риболов (барем виртуелно). Fishing Club казино играта е прва од својот вид. Се работи за прв симулатор за риболов гледано од прво лице на онлајн казино пазарот.

BGaming дизајнерите направиле добри анимации како на пример фрлање на јадица во мирното планинско езеро. Тука се и рибите, чамецот и малото пристаниште. Имаме и забавна музика и звучни ефекти како пеење на птици и движење на риби низ водата.

Fishing Club нема колони и редови бидејќи не функционира како слот игра. Пред да започнете со играње, може да го одберете нивото на ризик. Поризичните нивоа ги зголемуваат шансите за големи добивки, но и вредноста на облогот.

Ваше е да го фрлите мамецот и да чекате. Мамецот може да привлече риби. Доколку фатите риба тогаш сте добитник. Секоја риба доаѓа со свој мултипликатор кој се аплицира на вашиот облог. Постојат 13 видови риба со мултипликатори од x1 до повеќе од x100. 

Се на се, Fishing Club од BGaming е нов тип на казино игра со едноставни правила која ветува многу возбуди.

Што треба да знаете за Fishing Club Инстант Добивка

ПровајдерBGaming
RTP97.16%
Исплатни линии
Максимална добивка3,000x
ОбјавенЈуни, 2024
Предности
  • Едноставен начин на играње
  • Интересна тема
  • Високи добивки со некои симболи
Слабости
  • Нема бонуси како во слот игрите
  • Нема џекпоти
Floating Bar