Aztec Clusters
Играј БЕСПЛАТНО

Време е за истражување на зафрлените и мистериозни предели на кралството на Ацтеките. Aztec Clusters слот играта ве води во антички храм на Ацтеките кој крие разновидни богатства. 

Од познатиот производител BGaming ни доаѓа онлајн слот игра со интересна механика. Имено, овој наслов доаѓа со панел кој има 6 колони и 8 редови што е невообичаено за просечните модерни слотови. Како што може да се заклучи од насловот, Aztec Clusters е игра која користи исплата во кластери – ви требаат 5 идентични симболи во кластер (на позиции кои се допираат хоризонтално или вертикално) за да освоите награда.

Оваа игра ви носи каскадни добивки со мултипликатори, бесплатни спинови бустер симболи и неколку други интересни бонуси. Она што е исто така интересно е дека RTP-то на оваа игра е 97%, а волатилноста е висока. 

Што треба да знаете за Aztec Clusters Слот

ПровајдерBGaming
RTP97%
Исплатни линииCluster Pay механика
Максимална добивка10,000x
ОбјавенФевруари, 2024
Предности
  • Максимална добивка до 10,000x
  • RTP од 97%
  • Многу бонуси
Слабости
  • Многу висока волатилност
  • Скапи опции за купување бонус
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од BGaming
Floating Bar