Wild Cash x9990
Играј БЕСПЛАТНО

Парите се во фокусот на приказната на овој забавен онлајн слот. Wild Cash x9990 слот играта од BGaming е наслов кој ги вклучува елементите од класичните слот теми но внесува и некои новини.

Сочните симболи, светлите колони како и сината позадинска слика збогатена со банкноти се дел од интересната графика на оваа игра. Очекувано за наслов направен во ретро стил е и едноставната музика и звуци кои ќе ги најдете тука.

Wild Cash x9990 slot ги следи стапките на многу модерни слотови во поглед на играчкиот панел. Па така, тука ќе најдете 5 колони, 3 редови како и 10 фиксни исплатни линии. Играта има и стандарден број на основни симболи (осум): цреши, лимон, портокал, слива, грозје, лубеница, ѕвезда и црвена седумка. 

Играчите треба да го бараат логото на оваа игра (Wild Cash) затоа што тоа е специјален симбол. Три, четири или пет вакви знаци на колоните ќе ја активираат Бонус играта. Во случај на активација со 4 симболи, добивате дополнителен мултипликатор од x3. Доколку тој број е 5, добивате дпоплнителен мултипликатор од x10.

Во секој случај, она што го видовме во поглед на овој бонус додека го игравме Wild Cash x9990 demo беше мошне интересно. Имено, откако ќе започне Бонус играта, добивате мини-слот со три колони кои прикажува бројки кои формираат мултипликатор вреден од 5x до 999x. Бројот кој ќе го добиете се аплицира на вашиот облог. 

Не заборавајте дека доколку платите 100 пати од вашиот облог, добивате пристап до Бонус играта веднаш (Bonus Buy опција).

Што треба да знаете за Wild Cash x9990 Слот

ПровајдерBGaming
RTP 96.1%
Исплатни линии10
Максимална добивка9,990x
ОбјавенАвгуст, 2022
Предности
  • Бонус игра со одлични мултипликатори
  • Можност за добивка вредна до 9,990 пати од вашиот облог
  • Солидно RTP од 96.1%
Слабости
  • Нема Wild симбол
  • Нема бесплатни спинови
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од BGaming
Floating Bar