Egypt Sphere: Hold the Spin
Играј БЕСПЛАТНО

Подготвени да ги разоткриете мистериите на древните египетски сфери? Egypt Sphere: Hold the Spin слот играта ја надградува добропознатата египетска тематика присутна во многу слотови.

Се работи за наслов од Gamzix кој ќе ве импресионира со својата графика – од колони накитени со хиероглифи и сјајни симболи до украсна рамка, статуи и пирамиди во позадината. Сето тоа е надополнето со фасцинантна музика.

Постојат 5 колони и 4 редови во Egypt Sphere: Hold the Spin slot. Играчите исто така ќе најдат голем број на исплатни линии – 40. Во поглед на стандардните симболи, имаме четири вредности од карти, знак со чукалка и крлук, златен прстен со смарагд, златен украс, статуа од црвена мачка и маска на египетски фараон. Свитокот е Wild симбол односно заменски симбол кој се смета како било кој стандарден симбол.

Украсната пирамида е Scatter симбол. Добивањето три вакви пирамиди на колоните под број еден, три и пет ќе ви донесе 10 бесплатни вртења каде не може да добиете симболи со ниска исплата. 

Украсните златни сфери се Бонус симболи. Кога ќе добиете барем шест од нив на матрицата, ќе ја активирате бонус играта со 3 вртења. Кога и да добиете нов симбол во оваа рунда, бројачот на вртења се враќа на 3. За време не овој бонус, може да добиете симбол за издолжување кој активира еден дополнителен ред. Можно е да се активни до 6 редови. 

Доколку пак добиете симбол за собирање, тој ќе ги собете вредностите на Бонус симболите. За крај го имаме и исплатниот симбол кој за време на бонус играта ги зголемува вредностите на останатите Бонус симболи. 

Не заборавајте дека Бонус симболите носат случајни вредности од 1 до 16 пати од вашиот облог. Дополнително имаме и Џекпот симболи вредни 10, 25, 75 или 2,500 пати од вашиот облог. Гранд симболот може да се појави само на шестиот ред во бонус играта и да донесе 5,000 пати од моменталниот облог. 

Се на се, ова е Egypt Sphere: Hold the Spin е одличен слот со вонвременска тема кој вреди да се игра.

Што треба да знаете за Egypt Sphere: Hold the Spin Слот

ПровајдерGamzix
RTP 96%
Исплатни линии40 добитни правци
Максимална добивка5,000x
ОбјавенЈуни, 2024
Предности
  • Бонус игра со 3 вртења
  • Бесплатни вртења
  • Убави аудиовизуелни елементи
Слабости
  • Нема профресивен џекпот
  • Нема опција за купување бонус
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Gamzix
Egypt Sphere: Hold the Spin
Egypt Sphere: Hold the Spin
Coin Win: Hold the Spin
Coin Win: Hold the Spin
Samba Stars: Hold the Spin
Samba Stars: Hold the Spin
Locky Fruits: Hold the Spin
Locky Fruits: Hold the Spin
Olympus of Luck: Hold the Spin
Olympus of Luck: Hold the Spin
Floating Bar