Locky Fruits: Hold the Spin
Играј БЕСПЛАТНО

Првата помисла кога ќе видите свежо овошје веројатно ви е да го изедете, но очигледно некогаш е подобро таквото овошје да се заклучи и чува. Locky Fruits: Hold the Spin слот играта ја збогатува големата колекција на игри со ваква тематика. 

Се работи за игра од Gamzix која има добра графика, како на пример бели колони пополнети со икони во интересни бои и со  висок сјај. Дополнително ја имаме и сјајната рамка како и зелената позадинска слика со детелени со четири листови. На музичката страна може да слушнете весела музика со ирски елементи.

Locky Fruits: Hold the Spin slot се игра на релативно стандарден панел со 5 колони и 4 редови. Оваа игра има 25 фиксни исплатни линии. Играчите може да добијат осум различни основни симболи на колоните: цреши, лимон, портокал, слива, грозје, лубеница, пар ѕвончиња и пар златни ѕвезди.

Тројната седумка е Wild симболот во овој онлајн слот. Оваа седумка ги заменува сите основни симболи. 

Понатака, златната паричка е Бонус симбол во Locky Fruits: Hold the Spin слот играта. Кога три, четири или пет парички ќе се појават на матрицата, ќе стартува Бонус играта со 3, 4 или 5 повторни спинови. Нови парички го ресетираат тој број, но паричките секогаш остануваат на нивното место до самиот крај на рундата.

Пред почетниот повторен спин, Бонус симболите се поредуваат вертикално и формираат хоризонтален кластер со 3 до 5 Бонус симболи. Овој кластер потоа е заклучен. Сите Бонус и Џекпот симболи во заклучениот кластер стануваат активни.

Дополнително, три или повеќе Парички на соседните вертикални или хоризонтални позиции создаваат нов заклучен кластер. На крајот од играта, акумулираните вредности во заклучените кластери се додаваат на свекупната добивка.

Џекпот симболите кои ги споменавме носат добивки вредни 20, 50 или 150 пати од вашиот облог. Доколку ги пополните сите позиции со парички за време на Бонус играта, ќе го добиете платинускиот бонус вреден 5,000 пати од вашиот облог.

Што треба да знаете за Locky Fruits: Hold the Spin Слот

ПровајдерGamzix
RTP  96.2%
Исплатни линии25
Максимална добивка5,200x
ОбјавенМарт, 2024
Предности
  • Бонус со повторни спинови
  • Четири фиксни џекпоти
  • Wild симбол
Слабости
  • Едноставна тема
  • Нема класични бесплатни вртења
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Gamzix
Egypt Sphere: Hold the Spin
Egypt Sphere: Hold the Spin
Coin Win: Hold the Spin
Coin Win: Hold the Spin
Samba Stars: Hold the Spin
Samba Stars: Hold the Spin
Locky Fruits: Hold the Spin
Locky Fruits: Hold the Spin
Olympus of Luck: Hold the Spin
Olympus of Luck: Hold the Spin
Floating Bar