Your Page Title
Играј БЕСПЛАТНО

По четири години од објавувањето на првиот слот од серијата Money Train, го имаме четвртото продолжение на оваа игра во која технологијата од иднината се среќава со Дивиот Запад. Money Train 4 слотот ве води на возбудлива авантура со воз преполн со пари кој јури низ преријата.

Овој слот наслов ви нуди бонус игра, ре-спинови, замена на симболи и уште неколку други одлични бонуси. Може да очекувате добивка во вредоност до 150,000 пати од вашиот облог во една рунда. Да не заборавиме да споменеме дека акцијата се одвива на играчки панел со 6 колони, 6 редови и т.н. Scatter Pay механика која ветува добивка со идентични симболи без разлика на нивната позиција на панелот.

Што треба да знаете за Money Train 4 Слот

ПровајдерRelax Gaming
RTP96.1%
Исплатни линииScatter Pay механика
Максимална добивка150,000x
ОбјавенСептември, 2023
Предности
  • Интересна графика
  • Уникатна бонус игра
  • Максимална добивка од 150,000x
Слабости
  • Нема бесплатни спинови
  • Нема опција за купување бонуси
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Relax Gaming
Money Train 4
5.0/5
Floating Bar