Buffalo Goes Wild
Играј БЕСПЛАТНО

Сакате да видите што се случува кога моќното животно ја покажува својата сила во преријата? Buffalo Goes Wild слот играта прозиведена од Mancala Gaming ве носи во центарот на северноамериканската прерија каде ќе најдете разни диви животни.

Ова е уште еден наслов од овој провајдер кој изобилува со интересни графички елементи како анимарана магла врз рамницата и високи планини во позадината. Дополнително, ќе видите и сјајни икони и транспарентен панел. Во поглед на музиката ќе слушнете класични Вестерн звуци.

Buffalo Goes Wild slot има 5 колони и стандардни 3 редови. Во оваа игра со 20 фиксни исплатни линии може да видите до осум различни основни симболи: четири знаци од карти (од J до A), лос, волк, белоглав орел и гризли мечка. 

Секако, бафалото е Wild симбол кој игра улога на било кој основен симбол кога може да помогне при формирање добитни комбинации. Тој може да се појави како единечен симбол со мултипликатори со вредност x2 и x3, но и како издолжен симбол со мултипликатор од x3.

За да ја активирате џекпот играта ви требаат барем 6 парички или џекпот симболи на панелот. Така ќе добиете 3 повторни вртења во кои се паѓаат само парички или џекпот симболи кои ги задржуваат своите позиции. Сите симболи прикажуваат вредности од 1x до 10x или џекпот вредности. Секоја нова икона на панелот го ресетира бројот на повторни спинови на 3. 

За крај, не заборавајте дека со плаќање сума која вреди 40 пати од вашиот моментален облог може да ја активирате џекпот играта во Buffalo Goes Wild слот играта.

Што треба да знаете за Buffalo Goes Wild Слот

ПровајдерMancala Gaming
RTP95%
Исплатни линии5 до 95
Максимална добивка5,082x
ОбјавенЈуни, 2024
Предности
  • Wild симболи со мултипликатори
  • Џекпот игра
  • Можност за плаќање за активација на џекпот играта
Слабости
  • Класична тема
  • Нема бесплатни спинови
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Mancala Gaming
Floating Bar