Draco’s Gold
Играј БЕСПЛАТНО

Дали можете да дојдете до златото кое го чува легендарниот змеј? Draco’s Gold слот играта ви прикажува возбудлива средновековна приказна зачинета со фантазија. 

Овој наслов од Mancala Gaming ќе ви го привлече вниманието и со своите прекрасни визуелни елементи како позадинската слика со златен змеј поставен над илјадници златници. Дополнително, има и црн играчки панел и симболи во впечатливи бои. Музички гледано имаме добри звучни ефекти и драматична музика.

Draco’s Gold slot доаѓа со 5 колони. Секоја од нив има 3 редови. Играта има и 40 исплатни линии, како и осум основни симболи. Последното вклучува четири знаци од карти (треф, каре, херц и пик), свиток, украсен предмет со змеј, заб од змеј и окото на змејот. 

Играта има и Wild симбол. Тој личи на огнено топче и ги заменува сите основни симболи кога може да придонесе за формирање на добитна комбинација. Кога ќе се појави, може да се издолжи и да ја покрие целата колона. Дополнително, за време на бесплатни спинови тој секогаш се издолжува и носи мултипликатор со вредност од x2 до x7.

Логото на Draco’s Gold слот играта е Scatter симбол. Кога ќе видите три или повеќе вакви симболи на панелот, може да очекувате рунда со бесплатни спинови. Златното јајце е специјален симбол кој врши исплата за комбинации од 3 до 5 симболи било каде на матрицата.

За крај, да не заборавиме дека оваа игра има и опција за купување на бонус. Вакво купување ќе ве чини 54 пати од вашиот моментален облог.

Што треба да знаете за Draco’s Gold Слот

ПровајдерMancala Gaming
RTP95%
Исплатни линии40
Максимална добивка5,032x
ОбјавенЈуни, 2024
Предности
  • Бесплатни спинови
  • Wild симболи со мултипликатори
  • Опција за купување бесплатни спинови
Слабости
  • Нема џекпот
  • Просечен RTP од 95%
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Mancala Gaming
Floating Bar