Majestic Wolf
Играј БЕСПЛАТНО

Дали уникатниот волк може да ве однесе до еден од прогресивните џекпоти? За одговор на ова прашање ќе мора да ја активирате Majestic Wolf слот играта.

Од Mancala Gaming ни доаѓа уште еден интересен наслов со впечатлива графика. Во позадината ќе видите типична северноамаериканска клисура каде волкот ја чека својата следна жртва. Играта има транспарентен панел и икони илустрирани на оригинален начин. Музиката ќе ве потсети на Вестерн филмовите.

Majestic Wolf slot се игра на 5 колони а има и 3 редови. Играта доаѓа со 20 фиксни исплатни линии. На списокот на регуларни симболи ќе најдете четири знаци од карти (J, Q, K и A), мечка, орел, дива коза и лисица. 

Очекувано, волкот има специјална улога. Тој е Wild симбол кој носи мултипликатор од 2x или 3x и ги заменува регуларните симболи кои фалат за да се дојде до добивка. Тој може да се појави и како издолжувачки симбол.

Најдобрата работа во врска со Majestic Wolf слот играта е тоа што вклучува и четири прогресивни џекпоти. Ова е прв пат Mancala Gaming да објави ваков слот.

Златниот волк е Џекпот симбол и добивањето на барем 6 вакви волци на екранот ќе ја започне Џекпот играта со 3 повторни спинови. Карпите се специјален симбол со мултипликатор од 1x до 10x. Сите специјални и Џекпот симболи за време на повторните спинови ги задржуваат своите места (само овие симболи се појавуваат за време на Џекпот играта). 

Секој нов симбол го ресетира бројот на повторни спинови на почетните три. Оваа специјална игра завржува кога ќе останете без повторни спинови. Доколку имате барем два златни волци, ќе добиете еден од четирите прогресивни џекпоти. Во спротивно ги добивате само видливите награди на играчкиот панел.

Што треба да знаете за Majestic Wolf Слот

ПровајдерMancala Gaming
RTP95%
Исплатни линии20
Максимална добивка22,076x
ОбјавенАприл, 2024
Предности
  • Четири прогресивни џекпоти
  • Wild симбол со мултипликатор
  • Убава графика
Слабости
  • Вообичаена тема
  • Нема бесплатни спинови
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Mancala Gaming
Floating Bar