Book of Wealth
Играј БЕСПЛАТНО

Дали бестрашниот авантурист ќе ја пронајде скапоцената книга? Одговорот на ова прашање се наоѓа во Book of Wealth слот играта од Mancala Gaming. Овој наслов е фокусиран на староегипетски храм во кој се наоѓа книгата на богатството.

Во поглед на графиката, имаме игра со интересни икони од кои некои се стилизирани. Тука има и виолетови колони, рамки со орнаменти и поглед кон храмот збогатен со статуи и слики позади панелот. Мистериозната музика носи дополнителна возбуда.

Book of Wealth slot доаѓа со 5 колони и 3 редови. Овој пат треба да очекувате 10 фиксни исплатни линии. Исплатната табела содржи девет основни симболи: пет знаци од карти за играње (10 – А) со египетски орнаменти, скарабеј, статуетка од божицата Исис, фараон и модерен авантурист.

Книгата со скарабеј на насловната страница е Scatter симбол. Доколку на крајот од вртењето имате барем три книги на било кое поле на матрицата, ќе добиете десет бесплатни вртења. Интересно е што пред да започнат вртењата, еден од основните симболи по случаен избор се претвора во издолжувачки симбол кој ви дава шанси за повисоки добивки.

Исто така, книгата во Book of Wealth слот служи и како Wild симбол кој заменува основни симболи кога и да има прилика да помогне во формирањето на добитни комбинации. Не заборавајте дека пред било кој спин може да купите пристап до рундата со бесплатни вртења за износ вреден 44 пати од вашиот сегашен облог. 

Што треба да знаете за Book of Wealth Слот

ПровајдерMancala Gaming
RTP95%
Исплатни линии10
Максимална добивка1,364x
ОбјавенФевруари, 2023
Предности
  • Бесплатни спинови со издолжувачки симбол
  • Убава графика
  • Опција за купување бонус
Слабости
  • Нема прогресивен џекпот
  • Темата е веќе видена
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Mancala Gaming
Floating Bar