Rumble Masters
Играј БЕСПЛАТНО

Дали можете да им помогнете на необичните воини да дојдат до најдоброто оружје? Одговорот ќе го најдете во Rumble Masters слот играта дизајнирана и објавена од страна на Mancala Gaming.

Визуелните елементи на оваа игра можат да се споредат со оние од најновите видео игри. Тука ќе видите позиции на матрицата во различни бои и симболи со прекрасни детали. Покрај камената рамка на матрицата ќе видите и виолетови и пурпурни линии и точки. Музиката со брз ритам ја прави играта повозбудлива.

Овој Rumble Master slot доаѓа со едноставен играчи панел со 3 колони и 3 редови. Тука се и 7-те фискни исплатни линии. Овој слот вклучува седум регуларни симболи: гравитациски чизми, портал за телепортација, енергетска топка, кристал со голема моќ, глушец (Rascal), крава (Moozila) и лисица (Foxie). 

Секој од симболите може да се појави во специјална верзија која носи мултипликатор од x2 до x10. Ако еден од нив учествува во добитната комбинација, добивката се множи со таа вредност. Мултипикаторите може да се множат меѓу себе.

Исто така, Rumble Masters слот играта има и посебен бонус со мултиплицирање на наградите. Доколку целиот играчки панел е покриен со ист симбол, добивката се множи три пати. 

Што треба да знаете за Rumble Masters Слот

ПровајдерMancala Gaming
RTP95%
Исплатни линии5
Максимална добивка735x
ОбјавенМарт, 2024
Предности
  • Бонус со мултиплицирање на добивката
  • Добра графика
  • Интересна тема
Слабости
  • Нема бонус со бесплатни вртења
  • Максималната добивка oграничена на 735 пати од облогот
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Mancala Gaming
Floating Bar