Starlight Princess Pachi
Играј БЕСПЛАТНО

Три години после премиерата на Starlight Princess слотот, дојде ред за третото продложение во серијата. Starlight Princess Pachi слот играта повторно ви претставува еден фантастичен свет во кој царува необична принцеза.

Визуелно, како и своите претходници и оваа игра од Pragmatic Play вклучува аниме елементи пред се преку анимираната принцеза која ќе ја видите крај играчкиот панел. Самиот панел има виолетови колони и знаци во различни бои. Во позадината доминираат средновековни кули кои се издигнуваат меѓу облаците. Музиката веројатно ќе ве потсети на јапонските цртани од 1990-тите.

Starlight Princess Pachi slot има 3 колони и 3 редови. Исто така има и 27 добитни правци. Играчите тука ќе најдат девет регуларни симболи: пет скапоцени камења во различни форми и бои и четири знаци (полумесечина, сонце, срце и ѕвезда).

Принцезата е Scatter симбол кој кога и да се појави на средината од панелот (без притоа да има уште два на другите колони), ќе започне повторно вртење каде Scatter симболите стојат на своите позиции. Ако добиете дополнителен Scatter ќе добиете и уште еден повторен спин. Доколку рундата заврши со три Scatter симболи, ќе се активираат бесплатните спинови.

Значи, потребни се 3 Scatter симболи добиени на било кој начин, било каде на панелот за да добиете бесплатни спинови. Пред да започне бонусот, треба да одиграте мини игра со повторен спин за да се утврди колку бесплатни спинови ќе добиете. Доколку за време на оваа мини игра соверете 12 Scatter симболи, ќе активирате супер бесплатни спинови. Последново ви носи бесплатни спинови со мултипликатор. 

Starlight Princess Pachi слот играта нуди и шанса за купување бесплатни спинови и супер бесплатни спинови за 70 односно 300 пати од вашиот облог.

Што треба да знаете за Starlight Princess Pachi Слот

ПровајдерPragmatic Play
RTP 96.04%
Исплатни линии27 добитни правци
Максимална добивка5,000x
ОбјавенМај, 2024
Предности
  • Бесплатни спинови со и без мултипликатори
  • Интересна аниме тематика
  • Можност за купување рунда со бесплатни или супер бесплатни спинови
Слабости
  • Купувањето супер бесплатни спинови е скапо
  • Нема Wild симбол
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Pragmatic Play
Buffalo King Untamed Megaways
Buffalo King Untamed Megaways
Starlight Princess Pachi
Starlight Princess Pachi
Year of the Dragon King
Year of the Dragon King
Floating Bar