Buffalo King Untamed Megaways
Играј БЕСПЛАТНО

Започнете неверојатно патешествие низ американските прерии и запознајте го моќното бафало. Buffalo King Untamed Megaways слот играта има слична тема со многу други слотови, но истата нуди неколку различни функции.

Pragmatic Play ги користи стандардните визуелни елементи за ваков тип на игри. Тука се веќе видените симболи во различни бои, кафеавите колони како и добро познатата прерија во позадината. Истото може да се каже и за бавната музика со Вестерн шмек.

Buffalo King Untamed Megaways slot има 6 колони и до 7 редови. Тоа е типично за Megaways игрите. Очекувајте и до 86,436 добитни правци. На листата на регуларни симболи ќе најдете шест вредности од карти (од 9 до A), лос, волк, планински лав, мршојадец и бафало.

Сликата со планини и ридови карактеристични за овој дел од светот е Wild симбол. Тој ги заменува регуларните симболи ако може да им помогне на играчите да дојдат до добивка. Wild симболот се појавува на средните четири колони и може да носи мултипликатор со вредност 2x, 3x или 5x. 

На било кое вртење, до 100 бафала може да бидат додадени на колоните. Златната паричка со бафало е Бонус симбол. Кога ќе добиете барем четири такви парички на матрицата, ќе активирате 10 до 20 бесплатни вртења. Првиот Wild симбол кој ќе се појави во оваа рунда е без мултипликатор. Но, секој нареден доаѓа со зголемувачки мултипликатор кој расте за 1x. 

Доколку уплатите 100 пати повеќе од моменталниот облог преку Buy Free Spins опцијата, ќе активирате рунда со бесплатни вртења веднаш. Постои и дополнителен облог кој ќе ве чини 50% повеќе од моменталниот облог и тројно ќе ви ги зголеми шансите за активација на бесплатни вртења. 

Што треба да знаете за Buffalo King Untamed Megaways Слот

ПровајдерPragmatic Play
RTP96.02%
Исплатни линиидо 86,436 добитни правци
Максимална добивка10,000x
ОбјавенЈуни, 2024
Предности
  • Бесплатни вртења
  • Wild симбол со мултипликатор
  • Високо ограничување на добивката од 10,000 пати од облогот
Слабости
  • Вообичаена тема
  • Опцијата за купување бесплатни вртења е релативно скапа
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Pragmatic Play
Buffalo King Untamed Megaways
Buffalo King Untamed Megaways
Starlight Princess Pachi
Starlight Princess Pachi
Year of the Dragon King
Year of the Dragon King
Floating Bar