Lucky Dragon MultiDice X
Играј БЕСПЛАТНО

Постојат грепки, но постојат и кралски грепки. Со помош на оваа 3 Kings Scratch грепка ќе го почувствувате благородничкиот дух, а можеби и ќе освоите некоја од вредните награди.

BGaming направи уште една игра со добар дизајн. На самата грепка ќе најдете многу круни а истото важи и за позадината, што е очекувано со оглед на насловот на оваа грепка. Боите се менуваат во зависност од тоа која варијанта ќе ја одберете – зелена, виолетова или црвена. Музиката како да не одговара на темата, но сепак е весела и ентузијастична па ќе ја занемариме несоодветноста.

Оваа 3 Kings Scratch грепка ви дозволува да избирате помеѓу опции со 3, 4 или 5 редови. Од изборот зависи и цената на грепката. Бројот на колони е секогаш ист и изнесува четири. Целта е да изгребете два или три симболи на главниот панел кои ќе се поклопуваат со трите кои се прикажани во горниот дел. Така добивате награди со различни вредности кои се прикажани на самата грепка.

Се на се, ова е едноставна и возбудлива игра која ви дозволува рачно или автоматско гребење на полињата и ветува солидни награди.

Што треба да знаете за 3 Kings Scratch Слот

ПровајдерBGaming
RTP90%
Исплатни линии/
Максимална добивка20,000x
ОбјавенМарт, 2024
Предности
  • Три опции за играње
  • Интересна тематика
  • Солидни награди
Слабости
  • Нема бонуси
  • Нема џекпоти
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од BGaming
Floating Bar