Lady Wolf Moon
Играј БЕСПЛАТНО

Атрактивна девојка преку ден, моќна волчица преку ноќ! BGaming преку својата Lady Wolf Moon слот игра ни претставува една возбудлива приказна поврзана со полната месечина.

Во оваа игра ќе најдете впечатливи визуелни елементи како шарени икони со многу детали, позиции на колоните направени од камен и магична шума во позадината. Музиката отсуствува што значи може да очекувате само звуци кои потсетуваат на старите слот игри.

5 колони и 3 редови – стандардна матрица ќе ве пречека во Lady Wolf Moon слот играта. Истото може да се каже и за десетте исплатни линии кои ќе ги најдете тука. Единаесет регуларни симболи можат да се појават во било кое време на истата матрица. Тие вклучуваат: шест вредности од карти (од 9 до A), деталина со четири листови, златна потковица, златна паричка, бубамара и волчица. 

Девојката со сини очи е во улога на Wild симбол што значи дека се однесува како било кој регуларен симбол за да комплетира добитна комбинација. Кога придонесува кон добитната комбинација, добивката се дуплира.

Розевото месечина овој пат е Scatter симбол. Потребни ви се три до пет Scatter симболи на панелот за да добиете 15 бесплатни спинови. За време на оваа специјална рунда, секоја добивка се множи три пати. Тоа ви дава можност да остварите многу високи добивки во овој Lady Wolf Moon слот.

Што треба да знаете за Lady Wolf Moon Слот

ПровајдерBGaming
RTP 97%
Исплатни линии10
Максимална добивка27,000x
ОбјавенОктомври, 2020
Предности
  • Wild симбол кој ги удвојува добивките
  • Бесплатни спинови каде добивките се множат три пати
  • Интересна приказна
Слабости
  • Нема џекпоти
  • Едноставни звуци
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од BGaming
Floating Bar