Realm of Lions
Играј БЕСПЛАТНО

Бидете внимателни бидејќи влегуваме во царството на лавовите. Realm of Lions слот играта има приказна која вклучува тура во саваната. 

Се работи за наслов од SYNOT Games кој има одлични визуелни елементи како на пример симболи во живи бои на црна основа. Тука е и погледот на саваната позади матрицата.

Real of Lions slot има играчи панел со 5 колони и 4 редови. Како што може да видите на самиот екран, треба да очекувате 25 фиксни исплатни линии. Покрај 5 симболи од карти (од 10 до A), овој наслов вклучува и четири животни (газела, земра, слон и нилски коњ) во улога на регуларни симболи.

Моќниот лав е Wild симбол кој заменува регуларни симболи кои недостигаат за да се оформи добитна комбинација. 

Од друга страна, потребни ви се барем 6 огнени топки за да ја активирате Hold and Win бонус рундата. Таа носи три почетни повторни вртења каде Бонус симболите кои прикажуваат различни вредности за мултипликатори или џекпот вредности се задржуваат на матрицата. Секој нов Бонус симбол кој ќе се појави ги ресетира повторните вртења.

За време на бонус рундата, може да се појави и Бонус Колектор симболот кој ги презема сите вредности од останатите симболи. Конечно, има и Bonus Up симбол кој ги поништува симболите со најниска вредност до следната рунда. 

Не заборавајте дека е потребно да платите 100 пати од вашиот сегашен облог доколку сакате да ја активирате Hold and Win опцијата веднаш. Ова е т.н. Bonus Buy опција на Realm of Lions слот играта.

Што треба да знаете за Realm of Lions Слот

ПровајдерSYNOT Games
RTP96.12%
Исплатни линии25
Максимална добивка3,000x
ОбјавенЈуни, 2024
Предности
  • Hold and Win бонус
  • Опција за купување бонус
  • Солидна графика
Слабости
  • Нема бесплатни спинови
  • Потпросечно ограничување на максималната добивка од 3,000 пати од облогот
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од SYNOT
Floating Bar