All Ways Luck
Играј БЕСПЛАТНО

Можеби звучи необично но ерупцијата на вулканскиот остров покрај лава носи и свежо овошје. All Ways Luck слот играта има делумно класична овошна тема измешана со патување на егозитичен остров со активен вулкан.

Endorphina изработи уште еден наслов со графика која се памети како на пример анимиран чад, вулкан со лава и палми во позадината како и црвени колони со сјајни икони. Музиката е необично мирна и потсетува на летен одмор. 

All Ways Luck slot е екипиран со 5 колони и 3 редови. Оваа игра има 243 добитни правци девет регуларни симболи: цреши, лимон, портокал, слива, јагода, ѕвонче, грозје, лубеница и огнена седумка. 

Иако нема Wild симбол во All Ways Luck, тука ќе најдете x2 мултипликатор симбол кој го збогатува добивките. Ако успеете да свртите три до пет Free Games знаци на панелот, добивате 7 до 15 бесплатни спинови. За време на овие спинови се користи механиката на Scatter исплата што значи дека симболите плаќаат било каде на панелот се додека имате три до пет идентични на него.

Со помош на Bonus Buy функцијата, играчите може да купат 7, 10 или 15 бесплатни спинови за 59, 103 или 167 пати од нивниот моментален облог. Оваа функција може да се проба и додека се игра All Ways Luck demo. 

Што треба да знаете за All Ways Luck Слот

ПровајдерEndorphina
RTP96%
Исплатни линии243 добитни правци
Максимална добивка/
ОбјавенМарт, 2024
Предности
  • Бесплатни спинови со механика на Scatter исплата
  • Мултипликатор
  • Можност за купување рунда со бесплатни спинови
Слабости
  • Купувањето на бесплатни спинови може да е скапо во некои случаи
  • Нема Wild симбол
НАЈДОБРО РАНГИРАНИ СЛОТОВИ од Endorphina
Floating Bar